Efektivní práce s aplikací: Rychlá navigace pomocí tabů

Změněno dne Fri, 14 Apr 2023 v 01:21 PM

Vítejte u dalšího článku z naší série iÚčto tipy. V této sérii si postupně ukážeme spoustu užitečných tipů pro používání iÚčto aplikace a také se podíváme na nějaké užitečné rady a tipy ohledně podnikání. Jednou z výhod iÚčto aplikace je to, že funguje prakticky na všem, co má v sobě internetový prohlížeč.


Jako každá webová aplikace má i iÚčto svá specifika a drobnosti, které vám usnadní používání této aplikace. První z nich: Používání iÚčta a tabů ve webovém prohlížeči. Tento způsob používání vám skutečně zrychlí vaši práci s webovou aplikací iÚčto.


Po přihlášení do aplikace se nacházíte na dashboardu a tady máte možnost přes tlačítko Rychlé volby přidat jakýkoliv doklad. Pokud pracujete se seznamy, je nutné se přepnout do jednotlivých záložek. To však může trvat nějaký čas.


Zde přichází naše dnešní rada: Když přijdu ráno k iÚčtu, otevřu, přihlásím se, jsem v dashboardu a otevřu si další záložky pro faktury vydané, faktury přijaté. Můžu si otevřít adresář a také reporty. Přecházení mezi jednotlivými částmi aplikace trvá jenom zlomek vteřiny.


Pokud pracujete s Chromem, tak přes zkratku Control 1 nebo na Macu přes Command 1, 2, 3, 4, 5 až 9 se pohybujete v jednotlivých záložkách. Jak si můžete všimnout, funguje to velice rychle. Neztrácíte již čas neustálým načítáním seznamu. Podobně se dá pracovat i s jednotlivými doklady.


Práce s taby je jednou z největších výhod naší webové aplikace. S tímto tipem budete iÚčto mít ještě víc rádi, protože vám ušetří ještě více času, než jste byli zvyklí předtím. A my máme pro vás připraveno ještě spoustu spoustu zajímavých tipů, a to nejenom z používání aplikace, ale i z problematiky podnikání a účetnictví.


Takže neváhejte a začněte využívat taby ve svém webovém prohlížeči pro efektivnější práci s iÚčto aplikací. Tento jednoduchý, ale užitečný tip vám pomůže ušetřit čas a zvýšit produktivitu při vedení účetnictví a daňové evidence vaší firmy.


 


Podívejte se na další tipy na používání naší aplikace.

Odebírejte náš kanál: https://goo.gl/ZpqcX9
Výuková videa naleznete https://goo.gl/QrJQnN
Pravidelné webináře tady: https://goo.gl/BRS4p9

Byl tento článek užitečný?

To je skvělé!

Děkujeme Vám za zpětnou vazbu

Je ním líto, že jsme vám nepomohli

Děkujeme Vám za zpětnou vazbu

Dejte nám vědět, jak můžeme tento článek vylepšit!

Vyberte alespoň jeden důvod

Zpětná vazba odeslána

Oceňujeme vaši snahu a pokusíme se článek opravit