Jak ukončit předplatné aplikace?

Změněno dne Wed, 27 Dec 2023 v 06:31 PM

Pokud se rozhodnete úplně ukončit používání aplikace iÚčto, můžete postupovat následovně:

1. Ukončení předplatného aplikace: 
Nevyžaduje žádné zvláštní kroky. Vaše data zůstanou na serveru iÚčto po dobu minimálně 5 let a budou k dispozici pro bezplatné prohlížení. Pokud se rozhodnete v budoucnu předplatné doplatit, budete mít možnost nejen prohlížet, ale i upravovat a zpracovávat své účetní doklady a údaje. Jak ukončit předplatné aplikace?

2. Smazání firmy v iÚčto: 

Pokud nechcete, aby vaše data na serveru zůstala, můžete firmu smazat. To lze provést po přihlášení do aplikace v sekci Nastavení -> Profil firmy, kde naleznete tlačítko pro smazání firmy (Smazat firmu). Tato akce je nevratná a smaže všechna data, ke kterým se již nedostanete. Pokud je na této firmě zaplaceno předplatné, přijdete o něj. Jak smazat firmu?

Důležité upozornění: Před provedením těchto kroků se ujistěte, že jste si stáhli veškerá potřebná data, jelikož smazání firmy je nevratný proces a způsobí trvalou ztrátu všech dat.

Byl tento článek užitečný?

To je skvělé!

Děkujeme Vám za zpětnou vazbu

Je ním líto, že jsme vám nepomohli

Děkujeme Vám za zpětnou vazbu

Dejte nám vědět, jak můžeme tento článek vylepšit!

Vyberte alespoň jeden důvod
Je požadována verifikace pomocí CAPTCHA.

Zpětná vazba odeslána

Oceňujeme vaši snahu a pokusíme se článek opravit