Lze objednat navýšení počtu zpracování došlých dokladů přes AI?

Změněno dne Mon, 27 Mar 2023 v 11:06 PM

Pokud potřebujete pravidelně zpracovávat větší množství dokladů a hledáte efektivní řešení, můžete objednat balíčky zpracování dokladů přes AI za velmi výhodné ceny.


Více o funkci došlé doklady se dozvíte zde.



Konkrétně jde o balíček 50 dokladů za 300 korun bez DPH, avšak je možné si objednat i více balíčků. Tyto balíčky jsou platné vždy do konce měsíce a umožňují vám zpracovat větší množství dokladů rychleji a efektivněji.


A co je ještě lepší, lze si tyto balíčky objednat i na období dopředu. Pokud nám předem sdělíte, kolik dokladů potřebujete zpracovat každý měsíc, bude vám každý měsíc počet dokladů automaticky navýšen o požadovaný počet. Tuto možnost využívají především zákazníci, kteří mají stabilní počet dokladů každý měsíc a chtějí si ušetřit čas při každé objednávce nového balíčku.


Pokud máte o naše balíčky zájem, stačí nám dát vědět přes portál naší podpory a zašleme vám fakturu k úhradě. Po jejím uhrazení vám pak ručně nastavíme požadovaný počet dokladů a můžete začít využívat výhod zpracování dokladů přes AI s iÚčto.


Věříme, že naše nabídka balíčků vám pomůže zefektivnit zpracování vašich dokladů a ušetří vám čas a peníze. Pokud máte jakékoliv dotazy ohledně našich balíčků nebo naší aplikace, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám s čímkoliv pomůžeme.


Byl tento článek užitečný?

To je skvělé!

Děkujeme Vám za zpětnou vazbu

Je ním líto, že jsme vám nepomohli

Děkujeme Vám za zpětnou vazbu

Dejte nám vědět, jak můžeme tento článek vylepšit!

Vyberte alespoň jeden důvod

Zpětná vazba odeslána

Oceňujeme vaši snahu a pokusíme se článek opravit